A képre kattintva galéria nyílik!
 
 
Cégünk jogi elődje 1938 óta áll a lakosság szolgálatában. 1991-es évben átalakult, majd a Lővőház utcai (Mammut helyén) szervizből 1999-ben költözött át a Páfrány utcai telephelyre, ahol Vízivárosi Autójavító Kft néven vált ismertté.
 
 
Az átalakulás előtt Lada, Suzuki márkakereskedésként és szakszervizként üzemelt, de mára már márkafüggetlenné váltunk.
 
 
 
 
2010 tavaszától, cégünk teljesen megújult, immár Szervizautó-Buda néven működik. Átköltöztünk a Dévai Bíró Mátyás tér 27 szám alá, ahol teljesen új és jól felszerelt műhelyünk várja Ügyfeleinket.
Fiatal szervezett csapatunk folyamatosan Ügyfeleink rendelkezésére áll. Cégünk mottója: gyorsaság, megbízhatóság, minőség.
 
Márkafüggetlen szakszervízünk jóval olcsóbb árakat biztosít a márkaszervízekhez képest!
 
 
Új telephelyünk - III. Bp. Dévai Bíró Mátyás tér 27.
A Szervizautó.Buda Kft vezetősége elkötelezettséget vállal azért, hogy a járműjavító-felülvizsgálati szolgáltatásainak minősége az Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a legjobban megfeleljenek, ezáltal az Ügyfeleink megelégedettségét és a társaság iránti bizalmát növeljék.
 
A társaság vezetősége a hosszú távú eredményes működés biztosítása érdekében alapvető feladatának tekinti az MSZ EN ISO 9001:2001-es szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését. Nagy figyelmet fordítunk a Magyarországon hatályban lévő Európai Uniós jogszabályokra, különös tekintettel a munkavédelemre, környezetvédelemre, energiatakarékosságra.
 

 

Bemutatkozó portfólio letöltése:

Fájlok / Dokumentumok
Fájl letöltés
Fájl adatai:
  • Fájlnév: szervizauto-buda-kft-portfolio.pdf
  • Fájlleírás: Szervizautó-Buda Kft Portfólio.pdf
  • Fájl kiterjesztése: .pdf
  • Fájl mérete: 1.6 MB
  • Fájl létrehozva: 2015.11.02