Bike-Lift

Talán a legnagyobb múltú motorkerékpár-emelő gyártó a világon. Műhelyünk is használja termékeit, mert biztonságos, pontos állványai nélkülözhetetlenek. Szinte minden típushoz kínál karos és hidraulikus emelőt. A precíz kidolgozású, eredeti Bike Lift elelő, a típusnak megfelelő adapterrel -akár a napi tárolás során is- tehermentesíti, ezzel kíméli a futóművet, a gumit, illetve lehetővé válik a...

BODIS EXHAUST kipufogók

  Vállalkozásunkban, részben érzelmi, részben racionális döntést hoztunk, amikor a legnagyobb, legsikeresebb magyarországi kipufogó gyártóval vettük fel a kapcsolatot. Saját motorjainkon tapasztalhattuk meg, hogy a Bódis kipufogó milyen jó minőségű, modern, kellemesre...

GSG Mototechnik Gmbh termékei

Kiváló minőségű alumínium és műanyag termékek. A leginkább izgalmas, széles palettát kínáló termékcsoportja a "bukógomba", azaz a motorkerékpárok utcai felhasználására tervezett csúszópadja! Ezek a termékek hivatottak megóvni...

Kipufogó és Bukógomba ár kérés

Bodis Kipufogóra az alábbi linken tud árajánlatot kérni:     GSG Bukógombára az alábbi linken tud árajánlatot kérni:    

        

    

          

 

          

                  

Lájkold a Bodis kipufogó facebook oldalát, hogy te legyél az első, aki értesül a legújabb fejlesztésekről és akciókról.

A Bodis termékekről általában:

A Bódis cég, Magyarországon, egy több százmilliós beruházással létrehozott üzem, ahol I. osztályú anyagokból, I. osztályú eljárással, I. osztályú minőségű termékek készülnek, elsősorban a nyugat európai vevők kiszolgálására.

A kipufogó szegmens kínálata Európában szinte egyedülálló. Többszörös teszt győztes olyan megmérettetéseken, ahol a kiemelkedőbb, ismertebb konkurensek mind jelen vannak. Ezekben az összehasonlító mérésekben rendre teljesítményt és nyomatékot növel, míg egyik-másik gyártó terméke komoly veszteséget mutat. Méltán népszerű Németországban, Angliában, francia országban, Svájcban, hiszen kiemelkedő minősége mindenhol közkedvelté teszi.

Minden, utcai motorhoz gyártott kipufogódob és rendszer, rendelkezik "E" jellel, illetve típusbizonyítvány számmal, továbbá eredendően tartalmaz egy kiszerelhető hangtompító betétet (db killert). Ez teszi lehetővé, hogy probléma mentessen használhassuk bel- és külföldön egyaránt. Vizsgáztatható, hiszen a hangtompító betétnek köszönhetően a zajkibocsátása, a gyártmánytáblán található értéken belül marad.

Egy slip-on, vagy komplett rendszer felszerelésével, igen komoly súlykülönbséget érhetünk el a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően! Az esztétikán túl javítunk a motor hangján, teljesítményén, nyomatékán. Javítható, ezért egy esetleges sérülés sokkal kisebb anyagi ráfordítással rendbe hozható, mintha egy új gyári dobot vásárolnánk.

Az általunk forgalmazott termékek árában benne foglaltatik a felszereléshez szükséges összes segédanyag, bekötőcső, a felszerelés és a korlátlan garancia. ( A garancia nem terjed ki mechanikai- és a nem rendeltetésszerű használat során bekövetkező sérülésekre, hibákra! ) A db killer utólagos kiszerelése okán felmerülő következményekkel nem terhelhető sem a gyártó, sem a forgalmazó!

Ajánlatokért és technikai információkért kérjük keressen az alábbi elérhetőségeken:

 

Takács Ágoston

+36 30 946 4824

takacs.agoston@szervizautobuda.hu

 

Bódi Zoltán

+36 30 934 5496

bodi.zoltan@szervizautobuda.hu