BODIS kipufogó katalógus

                     Lájkold a Bodis kipufogó facebook oldalát, hogy te legyél az első, aki értesül a legújabb fejlesztésekről és akciókról. A Bodis termékekről általában: A Bódis cég, Magyarorsz...

Bodis termék rendelés, ajánlatkérés

Itt érhet el bennünket közvetlenül, ha a Bódis termékek, vagy azok áraival kapcsolatban merülne fel kérdés, továbbá rendelés is leadható.

Megjelenéseink

Motoros galériánkban összegyűjtöttük minden fényképet, melyeket az általunk átalakított motorokról és motorokkal kapcsolatos rendezvényekről készítettünk.

Viszonteladó partnereink

Partnereink térképen: Saját mentett helyek nagyobb térképen való megjelenítése
A kép kattintással nagyítható!

Vállalkozásunkban, részben érzelmi, részben racionális döntést hoztunk, amikor a legnagyobb, legsikeresebb magyarországi kipufogó gyártóval vettük fel a kapcsolatot.

Saját motorjainkon tapasztalhattuk meg, hogy a Bódis kipufogó milyen jó minőségű, modern, kellemesre hangolt "műtárgy"! Azóta nem jöhet szóba más, csak a legjobb!

A racionális része, hogy ahol lehet, preferáljuk a magyar vállalkozások által gyártott termékeket, amennyiben megfelelőnek tartjuk a minőséget és az árat! Továbbá a Bódis kipufogó nemzetközi összehasonlító teszteken is megmérettetett, díjat és elismerést szerzett.

 

 

www.facebook.com/szabmotoros


Lájkold a Bodis kipufogó facebook oldalát, hogy te legyél az első, aki értesül a legújabb fejlesztésekrő és akciókról.